Te huur in Rhodos
3
3

Massari Hills Luxury Living

Lindos Rhodos

15 luxe nieuwbouwvilla’s te huur in Massari, Lindos

Laidback luxury en to the point services daar zorgen wij met ons nieuw project Massari Hills Luxury Living in Rhodos voor.

Deze 15 villa’s werden zo gebouwd dat elke villa vanop de Hill een prachtig zicht heeft op zee en groen. Massari Hills Luxury Living zorgt voor dat tikkeltje meer. Elke villa heeft 3 slaapkamers met ensuite badkamer. Er is slaapgelegenheid voor 8 personen door het divanbed in de woonkamer. Koken lukt perfect in de volledig ingerichte keuken.

Het interieur dat werd ingericht door een binnenhuisarchitect zorg ervoor dat alle kleuren en meubelen mooi blenden en zorgt voor een prachtig flow binnen & buiten.

Genieten doe je op het terras in de lounge set onder de pergola of in de zonnebedden rond het zwembad. De BBQ zorgt voor onvergetelijke vakantie momenten.

Het uitzicht vanuit de villa’s  loopt van Charaki door tot aan Lindos. ’s Avonds word je getrakteerd op een romantisch zicht op het verlichte kasteel van Charaki. Vergeet daarnaast niet de unieke ligging vlakbij Lindos en je weet dat deze villa’s uniek in zijn soort zijn.

Massari Hills beschikt over een privé Parking bij elke villa. Extra services zijn te boeken: ontbijt, kookles, privé chef, taxi, massages, manicure/pedicure, fietsenverhuur, bootverhuur… Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en handdoeken zijn ter beschikking. Indien gewenst staat de auto klaar aan de luchthaven. Check in and check out met housemanager die u naast de weetjes over de villa u ook op de hoogte brengt van de beste adresjes in de buurt.

Sit back relax and enjoy your stay!

Alle info en boekingen via www.massarihillsluxuryliving.com

Volg de pagina Massari Hills:
Instagram: https://www.instagram.com/massarihills/
Facebook: https://www.facebook.com/massarihills

Contacteer ons om dit verblijf te huren

Extra info en boekingen via www.massarihillsluxuryliving.com

Locatie

Alpha Greek Invest logo
Alpha Greek Invest logo