Je eigen villa onder de Griekse zon

Een tweede verblijf op het eiland van de zon. Waar een zacht briesje de hitte in de zomer tempert en waar het ook in de winter aangenaam vertoeven is. Laat je verwelkomen door de Griekse gastvrijheid in de lokale restaurants en trendy bars. Of kom tot rust in je eigen luxueuze villa. Dat voelt als thuiskomen. Heerlijk! 

Vind je perfecte match tussen een van onze villa’s.

3
3
3
3
115 m²
300 m²
3
3
150 m²
2000 m²
Afandou, Rhodos, Greece
5
5
272 m²
4500 m²
Afandou, Rhodos, Greece
5
5
272 m²
4000 m²
8
8
4x 71 m²
650-1300 m²

Goed om te weten

Housemanager

Iemand die de villa poetst, de bedden opmaakt, de tuin onderhoudt … en ervoor zorgt dat het zwembad er piekfijn uitziet. Door een housemanager in te schakelen, begint je vakantie meteen. Voor onze villa’s werken we al jaren samen met een housemanager uit de duizend. We brengen jullie graag met elkaar in contact.

Extra kosten 

Op de aankoopprijs worden taxen aangerekend die betaald moeten worden door de koper. Bovendien komt aan een vastgoedaankoop in Griekenland naast een notaris ook altijd een advocaat te pas. De kosten van de notaris, advocaat en taxen zijn niet inbegrepen in de prijzen die op de website staan. Als er nog andere kosten bijkomen die hier niet vermeld zijn, kunnen wij daar niet aansprakelijk voor gesteld worden. 

Rendement uit verhuren

Een villa op Rhodos, dat is de perfecte investering. Want er zijn genoeg toeristen die graag hun vakantie in je villa doorbrengen. Ideaal om je tweede verblijf te laten renderen. Werk daarvoor samen met een verhuurkantoor. Zij nemen alles op zich: de zichtbaarheid op bekende verhuurwebsites, de boekingen en de check-in & -out. Heel eenvoudig dus. Het enige wat jij moet doen is je persoonlijke spullen opbergen in de daarvoor voorziene ruimte die je makkelijk kan afsluiten. 

Graag meer info over de housemanaging of een overzicht van het rendement van de woningen?