Villa’s op Rhodos, het eiland van de zon

Een coup de foudre was het. Liefde op het eerste gezicht toen we in 2015 een villa huurden op Rhodos. De Griekse natuur, de gastronomie, de mensen en de azuurblauwe zee natuurlijk. Daar wilden we een tweede verblijf! Op ons to-dolijstje:

  • Een bouwgrond kopen
  • Onze droomvilla bouwen
  • Genieten

En dat doen we met volle teugen. Van het zalige briesje in de zomer en van de zon die er 300 dagen schijnt. Maar ook van het lekkere eten en de prachtige uitstapjes. Kortom: van de qualitytime. 

Stuk voor stuk topmomenten die we ook andere gezinnen gunnen. Daarom verhuren en verkopen we onze villa’s. Als vastgoedmakelaar van opleiding vind ik het heerlijk om anderen met de juiste villa te matchen, zodat ook zij onvergetelijke vakanties beleven.

Onze villa’s bewonderen?

Kalavarda, Rhodos
Archipoli, Rhodos
Afandou, Rhodos, Greece
Afandou, Rhodos, Greece
Afandou, Rhodos, Greece

Waarom kiezen voor Alpha Greek Invest?

Persoonlijke aanpak

We zijn geen groot makelaarskantoor, maar wel een koppel met een passie voor Rhodos. En dat heeft zo z’n voordelen voor jou. Want daardoor staan we dicht bij jou, heb je een direct aanspreekpunt en krijg je niemand aan de lijn die je dossier niet kent. En we spreken Nederlands, Engels, Duits, Frans en een beetje Grieks. Geen gedoe dus met een makelaar die je taal niet spreekt. 

Meer dan 15 jaar ervaring

Want in 2015 startte ons Griekse avontuur. Toen stonden we in jouw schoenen. De vragen en bekommernissen die nu door je hoofd dwalen, zijn dus niet nieuw voor ons. Meer nog: ondertussen kennen we Rhodos door en door. We delen ons advies graag met jou. 

Vast team op Rhodos

Een housemanager, een loodgieter en een ingenieur, maar ook een (binnenhuis)architect, een advocaat en een notaris. Allemaal maken ze deel uit van ons team op Rhodos. Een airco die stuk is, dat is dus zo gefikst. Of een betrouwbare notaris om de verkoop te regelen: check!

Benieuwd naar onze villa's?