Te huur vanaf april 2023!
3
3

Massari Hills

Lindos Rhodos • Vanaf april 2023!

15 luxe nieuwbouwvilla’s te huur in Massari, Lindos

Massari Hills is gelegen in het dorp Massari in Rhodos. Dit project laat niks aan de verbeelding over, hier werd over alles nagedacht om ervoor te zorgen dat uw vakantie all-in comfort en luxe is. De villa’s worden op verschillende niveau’s rond de heuvel gebouwd, dit zorgt voor privacy en een on te evenaren uitzicht op zee en natuur. Het uitzicht loopt van Charaki door tot aan Lindos. ’s Avonds word je getrakteerd op een romantisch zicht op het verlichte kasteel van Charaki. Vergeet daarnaast niet de omliggende olijf- en boomgaarden en je weet dat deze villa’s uniek in zijn soort zijn.

Voor de binnen – en buiten inrichting werken we met een binnenhuisarchitect. De materialen hout, bamboo en rotan vormen de hoofdnoot en zorgen voor de luxe laid- back vakantie sfeer die we willen creëren. Dit alles met de laatste nieuwe snufjes zorgt ervoor dat jullie vakantie hier onvergetelijk wordt.

Elke villa zal 3 slaapkamers hebben met ensuite badkamer. Een privé zwembad met ligbedden en overdekte pergola met bbq.

Massari Hills beschikt over een buiten fitness, speeltuin voor de kids en parking.

Tussentijdse schoonmaak, handdoeken en lakens zijn inbegrepen.

Extra services zijn te boeken : ontbijt, kookles, privé chef, taxi, massages, manicure/pedicure, fietsenverhuur, bootverhuur…

Check in and check out met housemanager die u naast de weetjes over de villa u ook op de hoogte brengt van de beste adresjes in de buurt.

Alle info via : nathalie@alphagreekinvest.com

Contacteer ons om dit verblijf te huren

Locatie

Alpha Greek Invest logo
Alpha Greek Invest logo